Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
Upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog, sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog te stručnog prijediplomskog studija Sveučilišta u Splitu obavlja se na temelju javnog Natječaja za upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog, sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog te stručnog prijediplomskog studija. Prijave za upis pristupnika podnose se  putem Nacionalnoga informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVU) kojemu se pristupa preko internetske stranice www.postani-student.hr.

Način prijave za upis pristupnika koji su završili srednjoškolsko obrazovanje prije 2010. godine definira sastavnica unutar posebnog dijela Natječaja.

Sveučilište u Splitu je sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan RH potpisalo Sporazum o suradnji i  izražavaju međusobno razumijevanje o važnosti unaprjeđivanja odnosa Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske u području obrazovanja i znanosti te su za njih određene posebne kvote.
Sveučilište u Splitu provodi upise u ljetnom i jesenskom upisnom roku.

Upis studenata u I. godinu diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Splitu obavlja se na temelju javnog Natječaja za upis studenata u I. godinu diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Prijave za upis se vrše na sastavnicama u skladu s Natječajem.